Vilkår og betingelser

Handelsvilkår for Grejspecialisten

§1 Parterne
Forretningsvilkår gælder mellem Grejspecialisten , CVR. nr.: 29902305  (i det følgende benævnt Fiskegrej-Bilok) og den registrerede kunde (i det følgende benævnt Kunden)

§2 Bestilling/Aftaleindgåelsen
Aftalen indgås hovedsageligt ved Kundens elektroniske bestilling på Grejspecialisten.dk. Derudover kan købsaftale indgås enten skriftligt (herunder via E-mail) eller mundligt (herunder telefonisk). Aftalen anses først for indgået, når Kunden modtager en skriftlig bekræftigelse fra Grejspecialisten

§3 Aftalens indhold
Fiskegrej-Bilok forbeholder sig ret til, at ændre de til enhver tid gældende forretningsvilkår. Kunden er underlagt de forretningsvilkår der er gældende på bestillingsdatoen. Forretningsvilkårene finder anvendelse på alle aftaler der indgås mellem Grejspecialisten og Kunden som de eneste vilkår og erstatter alle andre vilkår.

§4 Reklamationsret
Stk. 1. I henhold til købelovens regler yder Grejspecialisten en reklamationsret på 2 år.

Stk. 2. Afhjælpning. Grejspecialisten forbeholder sig ret til at afhjælpe fejl og mangler ved varer i overensstemmelse med Købelovens regler.

Stk. 3. Returnering. For regler angående returnering af varer se § om returvarer

Stk. 4. Tilbagesendte varer vil blive testet af Grejspecialisten . Forefindes der ingen fejl eller mangler ved varen vil kunden blive opkrævet et testgebyr samt forsendelsesomkostninger tilbage til kunden. Testgebyret udgør 100 kr. pr. inkl. moms pr. påbegyndt 15 min.

§5 Produktinformation
Stk. 1. Grejspecialisten bestræber sig på, at oplyse så præcist og korrekt om de pågældende produkter som muligt. Der tages dog forbehold for trykfejl.

Stk. 2. Billederne der findes på fiskegrej-bilok.dk er eksempler og er ikke en del af aftalegrundlaget.

§6 Priser
Alle priser er angivet inkl. Moms, medmindre andet udtrykkeligt fremgår.

§7 Betaling
Stk. 1. Kreditkortbetaling.
Det er muligt at betale med kreditkort hos Fiskegrej-Bilok. Vi modtager Dankort. Betalingerne foretages via Nets (PBS).

§8 Levering
Levering vil, alt efter lagerstatus, ske inden for 2 hverdage efter betaling. Grejspecialisten bestræber sig på altid, at have de mest populære produkter på lager.

§9 Fortrydelsesret
I henhold til lov om visse forbrugeraftaler har kunde 14 dages returret. Varen skal være i væsentlig samme stand som ved levering og må ikke være pakket ud af indpakning eller beskadiget på nogen måde. Returneres varen ikke i væsentlig samme stand fastsættes værdien skønsmæssigt af Grejspecialisten ud fra mulig salgsværdi.

§10 Returvarer
Har du en returvare bedes du udfylde formularen under “RETURVARER”. Derefter vil du få oplyst alle nødvendige forsendelsesoplysninger. Forsendelse af returvarer sker for kundens regning medmindre andet konkret er aftalt. Ved valg af “Pengene retur”, Grejspecialisten tilbagebetaler det fulde beløb inklusiv Grejspecialisten’s forsendelses omkostninger.

§11 Fortrolighed
Stk. 1. Logstatistik bruges på www.Grejspecialisten.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.Grejspecialisten.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Grejspecialisten og opbevares af TDC Hosting.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og bogholderi

Alle oplysninger vedr. kreditkort betalinger krypteres hos Dibs. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger, herunder kreditkortnummer mv. på denne webside.

Kunder der handler hos Grejspecialisten, acceptere ved godkendelse af disse Forretningsbetingelser tilmelding til vores nyhedsbrev

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Som registreret hos Grejspecialisten har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Grejspecialisten via e-mail.

§12 Tvister 
Stk. 1. Værneting. Værneting er det til enhver tid gældende hjemting for Grejspecialisten

Stk. 2. Lovvalg. Dansk lovgivning finder anvendelse på aftaler indgået mellem Grejspecialisten og Kunden. —

§13 Gyldighed
Disse vilkår træder i kraft den 1. november 2012.