Om os

Hos Grejspecialisten finder du fiskegrej til en fornuftig pris. Vi har alt inden for fiskeudstyr. Klik i menuen til højre og se alt vores fiskeudstyr. Hurtig levering!

Vi er glade for at du har besøgt Grejspecialisten og derfor vil vi også sikre dig den bedste service og kvalitet. – Her finder du nemlig det komplette udvalg til fisketuren.

Der findes mange forskellige mærker og kvaliteter, men vi står helt klart inde for det grej vi sælger og kan derfor love dig at du får god kvalitet til de helt rigtige priser. Priserne er konkurrencedygtige eftersom der købes stort ind fra grossisterne, som gør at vi kan sænke priserne til forbrugeren – Der er jo ingen grund til at betale for meget

Da vi selv er fiskenørder, ønsker vi selvfølgelig at have det bedste udvalg, som vi kan tilbyde vores kunder. På webshoppen er der både et dybt og bredt udvalg, så der er rig mulighed for at fylde sin grejæske op med forskellige typer af grej, så man under fisketuren kan afprøve hvad der virker bedst i de forskellige søer.

I kategorierne agn, madding og endegrej findes der forskellige varianter af boilies, powerbait, blink, fluer, forfang, kroge, softbaits, spinnere, woblere og meget mere – skulle der være noget du søger, som vi ikke har – så skriv endelig til os så skaffer vi det!

Når det gælder fiskegrejet såsom fiskehjul, fiskestang, fiskeline eller endda fiskesæt, så synes vi selv at vi har et rigtig godt udvalg som går lige fra den billige ende til den dyre high-end klasse. – Her er til i alle prislejre så alle kan være med!2 tanker om “Om os

 1. Hej. Jeg prøver at købe noget hos Jer, men det fungerer ikke, når jeg angiver navn, adresse, m.m. Selvom jeg skriver oplysningerne, så vil den ikke godkende det. ????
  vh
  Roy

 2. Hej igen Roy
  Har du fundet ud af, hvad der gik galt med din bestilling, ellers er du velkommen til at ringe direkte til mig på tlf. 2277 2681 mellem kl. 8-12
  Med venlig hilsen
  Grejspecialisten Marianne Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.